Αρχη    Ζητηση    
Η Αρχική Ιστορία της Ανθρωπότητας
Planet of Gold είναι ένας συναρπαστικός και σχολαστικά ερευνημένος απολιγισμός των πρώτων γεγονότων που συνέβηκαν στη Γη, όταν εξωγήινοι θεοί εκυριαρχούσαν στο ηλιακό σύστημα. Η υπόθεση του Πάρη όσον αφορά αυτούς τους θεούς, που έστειλαν αμέτρητα φορτία χρυσού απο τον πλανήτη μας, μπορεί να προκαλέσει τις πεποιθήσεις σας, αλλά ο Ανδρέας Πάρης, με καταπληκτική δεξιότητα, υφαίνει ένα πιστευτό και πολύ εκπληκτικό συμπέρασμα γιατί αναπτύχθηκαν θρησκείες και πως εξωγήινες θρησκεφτικές πεποιθήσεις και εθιμα έχουν συνδεθεί μόνιμα με την ιστορία μας.

     Ο χρυσός της γης, μετασχηματίζωμενος σε "μονοατομική σκόνη χρυσού" (το μάννα) προσφέρει υγεία και μακροζωία. Επιπλέον, η σκόνη χρυσού ήταν μια ισχυρή και καθαρή πηγή ενέργειας. Η γνώση της χρυσής σκόνης ήταν το ρητό προνόμιο των θεών. Για μας, έχει καταταχθεί ως "απηγορευμένη γνώση". Αυτοί που, χωρίς την άδεια του Ένληλ/Ιαβέ απέκτησαν τη γνώση αυτή, εξωλοθρεύτηκαν απ'αυτόν και απο τους αγγέλους του.

     Ο χρυσός, και η χρυσή σκόνη, ήταν ο λόγος πίσω από τέτοια γεγονότα όπως η δημιουργία του ανθρώπου, η σύγχυση των γλωσσών, η καταστροφή πόλεων, και η εισαγωγή θρησκειών, όπως ο χριστιανισμός και το Ισλάμ. Η δράση τους, για να μας στερήσουν βίαια από τη χρησιμοποίηση της χρυσής σκόνης, είναι ορατή στη τρέχουσα κατάσταση της ζωής μας: Ζούμε σ'ένα κόσμο που εξουσιάζεται από ασθένειες, διανοητική υποδούλωση κάτω από θρησκευτικά δόγματα, και ρύπανση που μας οδηγεί σε περιβαλλοντική κρίση. Όπως βλέπετε, αυτός ο κόσμος είναι μια πλήρης κόλαση εν συγκρίσει με τον κόσμο που ο Ιεχοβάς/θεός μας έχει στερήσει.

     Αυτό το βιβλίο ρίχνει ένα αυστηρό εξεταστικό βλέμμα σε αρχαίους βασιλιάδες, προφήτες και πράκτορες, μυστικούς οργανισμούς, την ιερή έρευνα, τη Βίβλο, και άλλες θρησκευτικές διδασκαλίες. Planet of Gold θα ανοίξει τα μάτια σας και θα σας οπλήσει με ένα εξ' ολοκλήρου διαφορετικό τρόπο παρατηρήσεως, όσον αφορά την πίστη και τον κόσμο σας.

     Αυτη είναι η ιστορία θεών και ανθρώπων, - μια ιστορία που έχει διαστρευλοθεί για να ευκολείνει την παρουσίαση του Eνληλ ως Ιαβέ/θεού. Κατά την διάρκεια της βρεφικής ηληκίας της χριστιανικής θρησκείας, οι άνθρωποι που ζούσαν στον ελληνικό και ρωμαϊκό κόσμο, ήταν ελεύθεροι να λατρεύουν οπιοδήποτε θεό συμπαθούσαν. Οι άνθρωποι προ χριστιανισμού ειχαν ελευθερία λόγου, θρησκευτική ανοχή, οι φιλόσοφοι μπορούσαν ελεύθερα να συζητούν την ύπαρξη του θεού η όχι, και οι θρησκείες ήταν υποβλημένες στην επιστήμη και στους νόμους του κράτους.

     Όλες αυτές οι ελευθερίες απαγορεύθηκαν μετα την εισαγωγή του χριστιανισμού. Η ιστορία του χριστιανισμού είναι επίσης η ιστορία για το πως οι κοινωνίες έχουν κατα βίας παραμορφωθεί, και έχουν υποβληθεί στην αρχή του "μόνου θεού". Είναι επίσης η ιστορία για το πως η ανθρώπινη ανάπτυξη έχει εξουδετερωθεί, πως η επιστήμη, γνώση, φιλοσοφία, και άνθρωποι έχουν διωχτεί. Είναι η ιστορία πώς πολιτισμοί βασισμένοι στην επιστήμη (όπως ο αρχαίος ελληνικός) έχουν αντικατασταθεί απο κοινωνίες που εξουσιάζονται από από φόβο για θεїκή τημωρία, διανοητικό σκοτάδι και σκλάβωση.

     Το βασίλειο του πλανήτη Nιπiρου, ο εγχώριος πλανήτης του Ένληλ/Ιαβέ, μεταβλήθηκε σε "ουράνιο βασίλειο" στο χριστιανισμό. Τα υπόγεια ορυχεία χρυσού των εξωγήινων θεών έγιναν "η χριστιανική κόλαση". Η σύγχυση των γλωσσών από το θεό, αυτό το μοχθηρό έγκλημα ενάντια της ανθρωπότητας, δικαιολογείται ως σωστό στη χριστιανική Βίβλο. Καταστροφή πόλεων, γενοκτονίες από το θεό, και τα εγκλήματα των αγγελιοφόρων πολεμιστών (αγγέλων!) δικαιολογούνται ως έργα του θεού. Ο θεός έχει πάντα δίκαιο, σύμφωνα με τη χριστιανική Βίβλο, ακόμη και όταν έχει λάθος, η πράττει εγγληματικές πραξεις. Πιστεύουμε ότι ούτε ακόμη και ο θεός πρέπει να έχει άδεια να σκοτώνει ανθρώπους!

     Το βιβλίο αποκαλύπτει την αληθηνή ταυτότητα, και το χαρακτήρα του θεού της Παλαιάς Διαθήκης. Επίσης την αλήθεια όσον αφορά τη σύγχυση των γλωσσών, την εξολόθρευση λαών οπως τους Aνακίμ στην Κάνααν και τους Καθαρούς στην Γαλλία, το χρυσόμαλλο δέρας, τον Τρωικό πόλεμο, τους θεούς Aσaρ της Σκανδιναβίας, τη δηλητηρίαση του μεγάλου Αλεξανδρου, τα άτομα/θεούς που κρίβονται πίσω από τον ιουδαϊσμό, το χριστιανισμό, και το ισλάμ, το ρόλο ωρισμένων μυστικών οργανισμών και πολλά άλλα γεγονότα που έχουν κρυφτεί, ή έχουν ταξινομηθεί ως 'απαγορευμένη γνώση' για τους ανθρώπους, από τους εξωγήινους διοικητές.


Πηγή εικόνας: http://www.bibleprobe.com/babel.htm

     Η ανωτέρω εικόνα είναι, προφανώς, τα ερείπια του πύργου Ε-τεμεν-αν-κι, - 'ο οίκος-θεμέλιο ουρανού και γης', περισσότερο γνωστό ως Πύργος της Βαβυλών. Ο Πύργος χτίστηκε απο τον Μαρτούκ, Νάπου, Νιμρούτ, και σχεδόν ολόκληρη την ανθρωπότητα του καιρού εκείνου, περίπου κατά το 3463 ΠΧ. Ο Ιεχοβάς και οι αγγελιοφόροι του, κατέστρεψαν τον Πύργο χρησιμοποιώντας εξωγήινα επιθετικά αεροσκάφη οπλισμένα με κατευθυνόμενα βλήματα. Σαν αυτό δεν ήταν αρκετό, ο Ιεχοβας διένειμε επίσης νέες γλώσσες σε διαφορετικές ομάδες ανθρώπων που έλαβαν μέρος στο χτίσιμο του Πύργου, και τους έστειλε σε κοντινά και απόμακρα εδάφη σ'ολο το κόσμο. Δεν θέλησε τους ανθρώπους να είναι σε θέση να επικοινωνούν ο ένας με τον άλλο! Διαίρει και βασίλευε! Για σκέψου ενα κόσμο που μιλά την ίδια γλώσσα. Καπιος ίσως να διαμαρτηθεί λέγοντας, να εγκαταλείψωμε την γλώσσα μας, την γλώσσα των πατέρων μας; Σκέψου όμως ότι οι γλώσσες όλων των λαών της γης, δεν είναι δώρο απο τον θεό αλλά τιμωρία για την εφευρετηκότητα μας!


Πηγή εικόνας: http://www.wikipedia.org/Salamis,_Cyprus

     Τα ανωτέρω ερείπια της αρχαίας πόλης της Σαλαμίνας, στη Κύπρο, είναι το τι έμεινε μετά την καταστροφική πορεία του χριστιανισμού εναντίον οτιδήποτε μη χριστιανικό. Ο Επιφάνιος, (315-403 μχ) επίσκοπος Σαλαμίνας, καλωσώρισε τις διαταγές του αυτοκράτωρα Κονσταντίνου περί καταστροφής όλων των αρχαίων ναών σ'ολα τα μέρη της αυτοκρατωρίας. Ο Επιφάνιος εγύρισε ολόκληρη τη Κύπρο, και επιστάτευε με χαρά το κρέμνισμα του αρχαίου Κυπριακού πολιτισμού. Έπεισε ακόμη και τους Χριστιανούς για να μην σκέφτωντα. Τα ιερά βιβλία θα φρόντιζαν γι'αυτό! Στο 'Παναριον 65', γραφει:

Μπορούμε να πούμε τη λύση οποιασδήποτε ερώτησης όχι μέσω δικών μας συλλογισμών αλλά από αυτό που προκύπτει από τις αγίες γραφές.

Ο επίσκοπος Επιφάνιος απήλησε τους Κυπρίους με εξωρία απο την Κύπρο εαν δεν αποδέχονταν να γίνουν χριστιανοί. Ο Επιφάνιος που, παρ'ολο το ελληνικό όνομα, ήταν Εβραίος, είχε την δύναμη ως θρησκευτικός ηγέτης μιας μιοψηφίας, να εξωρίζει Κυπρίους απο τον τόπο τους! Ίσως αναρωτιέστε εάν αυτός αυτός ο μεγάλος καταστροφέας του Κυπριακού πολιτισμού έχει τιμωρηθεί. Όχι, έχει ανταμειφθεί και ανυψωθεί σε Άγιο απο τες χριστιανικές αρχές!

     Στο έτος 380 μχ, χριστιανικοί ιερείς, υποστηριγμένοι από ένα χριστιανικό αμόρφωτο και φανατικό όχλο, έκλεισαν το ναό της θεάς Δήμητρας στην Ελευσίνα. Ο γέρος ιερέας του ναού, Νεστώριος, (95 χρονών), μόλις και εγλύτωσε απο τον όχλο που προσπάθησε να τον λυντσάρει. Αναγκάστηκε να τελειώσει τα Ελευσίνια μυστήρια που άρχισαν στο 1500 πχ, αναγγέλλοντας ότι μετά από τέτειες πράξεις των χριστιανών 'διανοητικό σκοτάδι επρόκειτο να κυβερήσει την ανθρώπινη φυλή' . Δυστυχώς για τους απογόνους, και μη απογόνους του, η αναγγελία του Νεστώριου έχει εκπληρωθεί σαν μια άλλη προφητεία! Ο Νεστώριος δεν ήταν προφήτης, αλλά ενα μορφωμένο άτομο που είδε τη συμμαχία μεταξύ του χριστιανικού φανατισμού και του διανοητικού σκοταδιού. Σύμφωνα με την εκκλησία, η ανακοίνωση του Νεστώριου ήταν η ομιλία του διαβόλου. Ο καθορισμός δεν βασίστηκε ούτε σε επιστημονικά ούτε φιλοσοφικά κριτήρια, αλλα μόνο στην ανώητη αντήληψη της νέας θρησκευτικής υπερδύναμης. Η "προφητεία του διαβόλου" έχει εκπληρωθεί! Ο χριστιανισμός έφερε το μέγιστο σκοτάδι σ'ολόκληρη την Ευρώπη στη ιστορία της ανθρωπότητας.

     Η Aκαδημία του Πλάτωνος στην Αθήνα είναι επίσης ερείπια, ενώ θα μπορούσε να είνα το μεγαλύτερο και πιο φημισμένο πανεπιστήμιο στον κόσμο. Η ακαδημία ιδρύθηκε από τον Πλάτωνα και λειτουργούσε μεταξύ 387 πχ και 529 μχ, προσφέροντας γνώση σε έλληνες και μη έλληνες. Η ακαδημία έκλεισε μετά από διαταγή του χριστιανού ρωμαϊκού αυτοκράτορα Ιουστινιανού στο 529 μχ. Ο λόγος, είπε ο αυτοκράτωρας, ήταν οτι οι επιστημονικές και φιλοσοφικές διδασκαλίες της ακαδημίας ήταν σε σύγκρουση με τα (ακατανώητα) δόγματα του Ιεχοβά! Ο Πλάτων (428 - 347 πχ) είχε, όπως και ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης, αφιερωθεί στη φιλοσοφία, επιστήμη, γενικά ιδέες για ήθος και ελευθερία λόγου.

     Ενώ η καταστροφή του πύργου της Βαβυλών ήταν μια τιμωρία για την επανάσταση εναντίον του Ένληλ, του "αρχοντα της εξουσίας του αέρος", η Σαλαμίνα, τα Ελευσίνια μυστήρια, η ακαδημία του Πλάτωνα, και πολλά άλλα πολιτιστικά έργα, είχαν θεωρηθεί ως έργα και ιδέες που ήταν επικύνδινα για την θρησκεία που ο εξωγήινος Ιεχοβάς μας επέβαλε διά βίας! Αυτές είναι μόνο μερικές, μεταξύ των αμέτρητων καταστροφών του μεγαλύτερου εχθρού της ανθρωπότητας, του Ιεχοβά και τους αντιπροσώπους του, μεταξύ αυτών, χριστιανοί αυτοκράτορες, χριστιανικοί επίσημοι, και χριστιανικοί όχλοι.

     Οι ανωτέρω σύντομες πληροφορίες, όπως και τα θέματα στη αριστερή πλευρά αυτής της σελίδας, είναι για να δώσουν μια ιδέα για αυτό το ενδιαφέρον θέμα. Υπάρχουν ακόμα 364 καταπληκτικές σελίδες στο βιβλίο. Πάρετε τα γεγονότα, τις αποδείξεις, τα πολλά θέματα που κρύβονται πίσω απο τα ονόματα των κεφαλαίων, τα άγνωστα, σχεδόν σε όλους ιστορικά έγγραφα, και την ελπίδα για ένα λαμπρό μέλλον που μπορεί να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρη την ανθρωπότητα, σαν επίδομα


Eπαναστατικές αποκαλύψεις óσον αφορά την ιστορíα ανθρώπων και θεών και την καταστοφή του ελληνικού πολιτισμού απο χριστιανούς αυτοκράτορες στο óνομα του Ιεχοβά! Μάθε πως οι εξωγήινοι κατακτητές και το ενδιαφέρον τους για το χρυσό και τη σκόνη χρυσού έχουν επειρεάσει την εξέληξη του ανθρώπινου πολιτισμού.

Εδώ μπορείς να δείς το περιεχόμενο του βιβλίου, τη βιβλιογραφία
και κριτικές του βιβλίου (στα Αγγλικά) στην amazon UK

Εκδοτές:
Eloquent books New York NY
ISBN: 978-1-60693-45-5
ISBN/SKU: 1-60693-455-4

Το αγοράζετε από:
Eloquent books New York NY ή από: amazon.com


Αρχη  Ζητηση